Δωρεάν τεστ ΠΑΠ για ασφαλισμένες και ανασφάλιστες γυναίκες στη Θεσσαλονίκη

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο τεστ ΠΑΠ μπορούν να κάνουν ασφαλισμένες και ανασφάλιστες γυναίκες στον δήμο Καλαμαριάς.

Με σύνθημα «Η Υγεία σας είναι Προτεραιότητά μας» το ΚΕΠ Υγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με την 4η Υγειονομική Περιφέρεια και το Κέντρο Υγείας 25ης Μαρτίου καλεί τις γυναίκες να πραγματοποιήσουν αυτή την απλή εξέταση «καθώς ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι ο δεύτερος πιο συχνός γυναικείος καρκίνος και η πρώιμη διάγνωση επιτρέπει την εφαρμογή αποτελεσματικής θεραπείας (ίαση)», αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Καλαμαριάς.

«Κλειδί για την μείωση των τραγικών αυτών ποσοστών, αποτελεί λοιπόν, η πρόληψη με τακτικούς ελέγχους. Το τεστ Παπανικολάου είναι μία απλή εξέταση που χρειάζεται λιγότερο από δέκα λεπτά». Κρίνεται απαραίτητη η εγγραφή στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας του δήμου Καλαμαριάς (https://kepygeias.org).Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να ζητούν πληροφορίες και ραντεβού στα τηλέφωνα: 2313314498 και 2313314499

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κορυφαια θεματα

Η Admiral μεγάλος χορηγός στον 7ο Σύζαθλο, έναν αγώνα δρόμου &προσφοράς προς τον συνάνθρωπο

Η Admiral είναι περήφανος χορηγός του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου “ΣΥΖΑΘΛΟΣ” 2022 που διοργανώνει η Συζωή – Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης.

[yop_poll id="1"]
[yop_poll id="1"]