Θάνατος 3χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Θέλω να μάθω από τι πήγε το παιδί μου» – Ξέσπασε ο πατέρας της

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Οπατέρας του 3χρονου κοριτσιού που έχασε την ζωή του ξαφνικά στη Θεσσαλονίκη, ξέσπασε για τον θάνατο του παιδιού του και ζήτησε να διερευνηθούν τα αίτια, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχει ένα μυστήριο το οποίο δεν έχουν διαλευκάνει οι γιατροί.

«Το παιδί μου πέθανε και δεν ξέρω τι έγινε. Θέλω να βρεθεί ότι και να είναι», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «απλά θέλω να μάθω από τι πήγε το παιδί μου. Νοσηλεύτηκε τόσες μέρες και θέλω να μάθω γιατί πήγε το παιδί μου, μόνο αυτό. Να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου είναι ένα παιδί που θα μπορούσε να είναι όλων».

Σημειώνεται, ότι η οικογένεια έχει ορίσει τεχνική σύμβουλο, σύμφωνα με την οποία μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν δεδομένα για το τραγικό γεγονός. Επίσης, αναφορικά με τη διάγνωση των γιατρών για τον θάνατο του τριών ετών κοριτσιού η Κατερίνα Αποστολίδου σημείωσε πως σύμφωνα με τους γονείς, «μέσα στις παθήσεις που διερευνούσαν ήταν η νόσος Kawasaki και το long covid, καθώς σε τυχαίο έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν αντισώματα κορονοϊού στο παιδί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κορυφαια θεματα

Η Admiral μεγάλος χορηγός στον 7ο Σύζαθλο, έναν αγώνα δρόμου &προσφοράς προς τον συνάνθρωπο

Η Admiral είναι περήφανος χορηγός του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου “ΣΥΖΑΘΛΟΣ” 2022 που διοργανώνει η Συζωή – Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης.

[yop_poll id="1"]
[yop_poll id="1"]