“Έκλεισε στόματα” η Καίτη Γαρμπή για το ξύλο στα MAD VMA 2022

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Η Καίτη Γαρμπή που συνηθίζει να παίρνει δημόσια θέση για κοινωνικά ζητήματα τόνισε ότι αυτό το περιστατικό είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε στα παιδιά μας.

Το άγριο ξύλο που έπεσε χθες στα MAD VMA’s μεταξύ των τράπερ Light και Snik έχει εξοργίσει όλο τον κόσμο και κυρίως το καλλιτεχνικό κόσμο, μεταξύ των οποίων και την Καίτη Γαρμπή, η οποία έκανε σχετική ανάρτηση.

Η τραγουδίστρια αναφέρεται στη χθεσινή βραδιά στα βραβεία του MAD ως «θρίλερ» και αναρωτιέται «πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα».

Η Καίτη Γαρμπή που συνηθίζει να παίρνει δημόσια θέση για κοινωνικά ζητήματα τόνισε ότι αυτό το περιστατικό είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε στα παιδιά μας.

Στο παρελθόν ο Light είχε δηλώσει προκλητικά ότι η ραπ μουσική «έτσι είναι» και πως η θεματολογία της είναι τέτοια και σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να πάει να ακούσει εκκλησιαστικά.

«Άμα θέλετε να ακούτε ραπ, αυτό είναι το ραπ. Αυτό είναι το ραπ ρε παιδιά. Άμα θέλετε μπορείτε να πάτε να ακούσετε εκκλησιαστικά. Μπορείτε να πάτε να ακούσετε Madonna, Πέγκυ Ζήνα ή Καίτη Γαρμπή», είπε χαρακτηριστικά ο τράπερ.

«Δεν μπορείς να ακούς αυτούς τους στίχους κι έπειτα όταν ο καλλιτέχνης λειτουργεί με έναν τρόπο ανάλογο της μουσικής του να σοκάρεσαι, να πέφτεις από τα σύννεφα. Εγώ σαν Light δεν φέρω κάποια ευθύνη ως πρότυπο. Το αν ο γονιός επιτρέπει στο 10χρονο παιδί να ακούσει κάποια μουσική ή να δει το Scarface στην τηλεόραση, είναι δικό του θέμα», πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κορυφαια θεματα

Η Admiral μεγάλος χορηγός στον 7ο Σύζαθλο, έναν αγώνα δρόμου &προσφοράς προς τον συνάνθρωπο

Η Admiral είναι περήφανος χορηγός του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου “ΣΥΖΑΘΛΟΣ” 2022 που διοργανώνει η Συζωή – Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης.

[yop_poll id="1"]
[yop_poll id="1"]