Ξύλο Snik-Light: Κανένα τραγούδι τους στον «αέρα», η απάντηση των Mad Video Music Awards

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Καταδίκη σε οποιαδήποτε μορφή βίας εκφράζουν τα Mad Video Music Awards μετά τις σκηνές απείρου κάλλους κατά τη χθεσινή διοργάνωση με τους τράπερ Snik και Light και άνδρες της προσωπικής τους φρουράς να πιάνονται στα χέρια και να τα κάνουν όλα λίμπα.

Τα Mad Video Music Awards ανακοίνωσαν μάλιστα, ότι δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα «κανένα τραγούδι και καμιά βράβευση προσώπων που συμμετέχουν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες».

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δε θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμιά βράβευση προσώπων που συμμετέχουν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Τι συνέβη μεταξύ των τράπερς
Για άγνωστη αιτία οι Snik και Light και άνδρες από τις προσωπικές τους φρουρές ήρθαν στα χέρια και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα χρειάστηκε να διακοπεί η διοργάνωση για περίπου 15 λεπτά.

Χρειάστηκε αρκετή ώρα προκειμένου οι άνθρωποι της διοργάνωσης να επαναφέρουν το χώρο στη φυσιολογική κατάσταση.

Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κατέγραψε μάλιστα τη στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου προσπαθεί να φυγαδευτεί τρομοκρατημένη καθώς έπαιζαν ξύλο δίπλα της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Κορυφαια θεματα

Η Admiral μεγάλος χορηγός στον 7ο Σύζαθλο, έναν αγώνα δρόμου &προσφοράς προς τον συνάνθρωπο

Η Admiral είναι περήφανος χορηγός του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου “ΣΥΖΑΘΛΟΣ” 2022 που διοργανώνει η Συζωή – Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης.

[yop_poll id="1"]
[yop_poll id="1"]